Spanzeilen waterdicht voor uw terras

Spanzeilen waterdicht zijn de ideale oplossing als u voordelig een overkapping wilt maken in de tuin. Een overkapping maken in de tuin kost vaak veel geld. Helemaal als u deze bijvoorbeeld van hout wilt maken. Het zou zelfs kunnen dat u een professioneel bedrijf moet inhuren om de overkapping te plaatsen. Gelukkig hoeft het allemaal niet zo duur te zijn. Spanzeilen waterdicht zijn het ideale alternatief om uw tuin te overkappen. U kan een spanzeil eenvoudig zelf spannen boven het terras. U heeft dus geen specialist meer nodig. Een extra bijkomstigheid is dat een Coolsail zeil een stuk goedkoper is dan een houten of aluminium overkapping.

Ervaar de voordelen van Coolsail spanzeilen waterdicht

Coolsail is ons eigenmerk waar we voor 100% achterstaan. Doordat het ons eigenmerk is kunnen we spanzeilen waterdicht extra voordelig aanbieden. De prijs is niet het enige voordeel als je voor onze zeilen kiest. Eén van de voordelen is dat het zeil gemaakt is van Polyesterd. Polyester is voorzien van een UV filter. Dit filter houdt tot 80% schadelijk UV licht tegen. U kan zo veilig zonnen in uw eigen achtertuin. Doordat het doek waterdicht is kan u het zeil prima als overkapping gebruiken. Het is wel slim om het doek onder een hellingshoek op te hangen van minimaal 30cm per meter diepte. Het water kan er zo eenvoudig aflopen als het geregend heeft. U voorkomt zo dat het zeil scheurt onder het gewicht van het water dat erop blijft liggen. Kortom het ideale spanzeil om uw terras te overkappen tijdens de zomermaanden. Ondanks de juiste montage kan een Spanzeil waterdicht op de naad altijd doorlekken.

Waterdichte zonwering op maat van uw terras

Onze spanzeilen waterdicht van Coolsail zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Naast een standaard spanzeil kunnen wij ook op maat van uw terras een spanzeil spannen. In diverse maten zijn de zeilen verkrijgbaar in onze shop. Dankzij ons handige montagesysteem kan u het zeil ook eenvoudig spannen boven uw terras. Enkel een paar montagepunten en staaldraad is voldoende om uw zeil te spannen. Zorg er wel voor dat uw spanzeil goed strak gespannen is. U voorkomt zo dat de wind eronder slaat en uw spanzeil scheurt. Heeft u advies nodig over de aanschaf van spanzeilen waterdicht? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Wij beantwoorden graag uw vragen over de zonwering op het terras.

Ook een waterdicht spanzeil

Stel gerust uw vraag