Schuifzeil waterdicht als flexibele overkapping

Een schuifzeil waterdicht is een snelle oplossing om uw pergola te voorzien van een dak. U hoeft zo geen houten overkapping te maken die nooit helemaal waterdicht is. Door een doek tussen de houten palen te spannen heeft u een stevige overkapping boven uw terras. Het schuifzeil is ook nog eens waterdicht. Het zeil is namelijk gemaakt van waterafstotend Polyester. Polyester stoot water af, waardoor je tijdens een regenbui onder je overkapping kan zitten. Dit is natuurlijk ideaal als er een regenbui valt tijdens de barbecue. Dankzij het schuifzeil waterdicht kan de barbecue gewoon doorgaan en blijf je lekker droog onder de overkapping.

Schuifzeil waterdicht is een flexibele overkapping voor uw tuin

U wilt graag een overkapping, maar u heeft geen zin om hier honderden euro’s aan uit te geven. Ons schuifzeil waterdicht is een mooi alternatief. Dit zeil kan u open of dicht schuiven op de momenten dat u er gebruik van maakt. Tijdens de zomermaanden kan u het zeil iedere dag buiten laten hangen. Dankzij het eenvoudige montagesysteem kan u het zeil in de winter weer eenvoudig weghalen. Door in de wintermaanden het zeil weg te halen kan u nog langer genieten van uw overkapping. Doordat het schuifzeil waterdicht is hoeft u ook niet bang te zijn voor regen. Handig als u een keer vergeet het zeil weg te halen tijdens een regenbui.

Eenvoudig te monteren met ons montagesysteem

Een goede montage is belangrijk bij een schuifzeil waterdicht. Toch is dit eenvoudiger dan u zou denken. U kan de montage zelfs zelf uitvoeren in uw eigen tuin. Doormiddel van staaldraden spant u het zeil boven uw terras. Zorg er wel voor dat het doek goed strakgespannen staat. U voorkomt zo dat het doek gaat scheuren bij wind. Plaats daarnaast het hoek onder een kleine hellingshoek, zodat regenwater eraf loopt en niet op het doek blijft liggen. Als u zich aan deze twee regels houdt kan u eenvoudig zelf de oogjes verbinden met het staaldraad. Binnen een paar minuten heeft u de tuin overkapt met een schuifzeil waterdicht.

Bestel nu via email uw eigen schuifzeilen op maat gemaakt!

Ook een schuifzeil

Stel gerust uw vraag