Assortiment Coolsail.nl

Coolsail.nl heeft een breed assortiment aan schaduwdoek producten. Doordat Coolsail ons eigen merk is kunnen we de schaduwdoek producten tegen een hoge kwaliteit en scherp tarief aanbieden. U komt zo bijna nergens voordeliger een schaduwdoek tegen. Naast de standaard zonnedoeken is het ook mogelijk om een schaduwdoek op maat te laten maken. We kunnen zo voor een overkapping op maat zorgen. Uiteraard hebben we ook producten met standaard afmetingen. Handig als u een standaard terras hebt waar u een overkapping voor zoekt. U kan zo extra snel uw nieuwe overkapping bestellen.

Ons assortiment van Coolsail bestaat uit:

Schaduwdoeken

Schaduwdoeken

Spanzeilen waterdicht

Spanzeilen waterdicht

Harmonicadoeken

Harmonicadoeken

Schuifzeilen waterdicht

Schuifzeilen waterdicht

Regel je overkapping met Coolsail

Bent u op zoek naar een overkapping voor tijdens de zomermaanden? Dan zit u bij Coolsail.nl goed. U kan bij ons terecht om een overkapping voor de zomermaanden te bestellen. Met een schaduwdoek, zonendoek of spanzeil kan u ervoor zorgen dat de zon niet langer meer vol op het terras staat. Een zonnezeil kan boven uw terras gespannen worden. Dit kan met haken aan weerkanten van het terras of tussen een houten pergola. Het doek houdt tot wel 95% van de schadelijke UV straling tegen. Coolsail heeft zowel de waterdoorlatende zonnedoeken alsook de waterdichte zonnezeilen. Beide zonnedoek uitvoeringen kunnen de hele zomer buiten laten hangen. U hoeft dus niet uw zonnezeil weg te halen als het begint te regenen. Doordat het zonnezeil de regen tegenhoudt kan u zelfs lekker droog zitten onder uw eigen overkapping. Belangrijk is wel dat de juiste montage plaats vindt bij een zonnezeil.

Bestel je eigen Coolsail producten online

Of u nu op zoek bent naar een harmonicadoek op maat of een schuifzeil wij kunnen het voor u regelen. De producten van Coolsail worden allemaal voor ons of door ons atelier gemaakt. Hierdoor kunnen we een groot assortiment met producten aanbieden. Naast de standaard maten kunnen we zelfs maatwerk leveren. Wij kunnen zo een specifieke afmeting voor u realiseren. Zo zorgen we in elke tuin voor een overkapping op maat. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of wilt u onze Coolsail producten eerst in het echt zien? Geen probleem kom gerust eens langs in onze showroom in Knegsel. In onze showroom kan u het complete assortiment bekijken.