Coolsail Art

Coolsail Art voor het vervaardigen van Schaduwdoeken op maat. Geheel naar jouw eigen idee en wens maken we de gewenste zonwering op maat. Maak een keuze voor waterdoorlatend of waterdicht. Dit is zowel mogelijk bij een schaduwdoek of wavesail. Bij een schaduwdoek kan je kiezen voor een traditioneel vast model alsook 2 oprolbare varianten op maat. Maar ook voor een buitenzonwering aan of op de veranda of overkapping in de vorm van een raamdoek, rolgordijn, schuifgordijn of screen ben je bij Coolsail Art aan juiste adres. Bij maatwerk zijn er nauwelijks grenzen, mits die binnen de mogelijkheden van produceren blijven. Wij bieden je aangepaste en snelle toepassingsoplossingen.

Coolsail Art decoratieve schaduwdoeken

Decoratieve schaduwdoeken zijn een originele innovatieve zonweringsoplossing om je tegen de zon en eventueel regen te beschermen en het huis te verfraaien. Design, pittig, licht, dat zijn de kenmeren van een schaduwdoek op maat. Het materiaal biedt ontwerpflexibiliteit en oneindige kleuren om zich aan te passen aan alle omgevingen en alle beperkingen. Op maat ontworpen betekent dat een schaduwdoek voldoet aan alle eisen van de hedendaagse architectuur. Daarbij zijn de vaste Coolsail Art schaduwdoek weerbestendig en stormvast waardoor ze een compleet seizoen probleemloos buiten kunnen blijven hangen.

Vast 3D design schaduwdoek

In schaduwdoeken op maat heeft Coolsail Art eigenlijk 2 verschillende mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor een vast schaduwdoek met conclaaf uitgesneden zijden, zoals een traditioneel model schaduwzeil. Daarnaast kan er als vast schaduwdoek ook gekozen worden voor een combinatie van conclaaf gesneden zijden met maximaal 1 rechte zijden. Deze keuze wordt vaak gemaakt bij een waterdicht schaduwzeil zodat het aansluit op de gevel. Een vast model schaduwdoek wordt vaak op een driedimensionale manier gemonteerd. Dit houdt in dat bij 3D worden de hoeken van het schaduwdoek op verschillende hoogtes gemonteerd waardoor er een 3D vorm in het doek ontstaat. Hierdoor vang je bij waterdicht ook gelijk de noodzakelijke schuine water afloop op die nodig is om een waterzak te voorkomen.

Betaalbare oprolbaar schaduwdoeken

Naast de vaste schaduwdoeken die je monteert aan een muur of palen heeft Coolsail Art ook betaalbare oprolbaar schaduwdoeken. Voordeel van een oprolbaar schaduwdoek is dat je dit direct open kunt gebruiken als je het nodig vindt, en daarna weer eenvoudig dicht oprolt. Op deze manier hangt er niet het gehele seizoen een schaduwzeil boven het terras, balkon of in de tuin. In het voorjaar is het ook wel lekker om van het zonnetje te genieten. Daarom hebben we 2 modellen ontworpen die men snel en gemakkelijk op kan rollen. Zo is er een semi automatisch oprolbaar schaduwdoek wat je tegen de muur aan monteert. Deze is zeer geschikt als vervanging van een zonnescherm of terrasoverkapping. Daarnaast hebben we een diagonaal oprolbaar schaduwdoek ontworpen. Hierbij rolt aan beide zijden van de diagonale lijn een schaduwzeil uit. Voordeel van dit model is dat je tot een groot schaduw oppervlak kunt gaan.

Toepassingen van Coolsail Art schaduwdoeken

De schaduwdoeken op maat kunnen voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Zo kan een Coolsail Art schaduwdoek gebruikt worden als flexibele overkapping boven een terras. Maar ook als een decoratieve zonwering in de tuin die ook de uitstraling verhoogt. Maar denk ook eens aan een carport doek die de auto’s beschermt tegen vallende eikels of hars van een boom. Of je nu voor een waterdoorlatend of een waterdicht schaduwzeil kiest. Je hebt namelijk nooit geen zware constructie nodig voor de montage.

Benieuwd naar de Coolsail Art schaduwdoeken op maat? Neem dan contact met ons op en kom er achter waarom een maatwerk schaduwdoek voor je de oplossing is.

Je bent van harte welkom in onze showroom. Deze is vrij toegankelijk geopend van Di tm Za 10:00 – 17:00 uur. Je kan ons ook altijd bereiken via +31 (0)40 2826082 of info@coolsail.nl

Ook een schaduwdoek?

Bekijk ze in onze shop